Cum vezi bucătaria de vis? În ce stil? Din ce materiale? Cum să îmbini toate cerințele într-o realizare reusită?

Ne asumam responsabilitatea să satisfacem toate dorințele și cerințele abordate fața de bucătăria realizată la comandă.
Echipa de designeri se ocupa de proiectarea mobilei pentru bucatarii, tinand cont de toate nuanțele spațiului, momentele tehnice, dorintele clientului etc. Proiectam bucatarii minimaliste pentru spatii modeste si bucatarii de tip peninsulă sau insula, atunci cand spațiul este mai generos. 

Fiecare proiect de bucatarie este unic si irepetabil. Mobila noastra se confectioneaza din lemn masivMDF vopsitPALMDF furniruit. Oferim o paleta impresionanta de culori (2 000 de nuante pentru fațade de mobilier și ușile vopsite), blaturi din PAL sau piatră artificială, șorturi din sticlă călită cu imprimeu, mecanisme simple si performante de la cei mai cunoscuti producători.

Livrăm și instalăm bucatarii in Bucuresti

Organizăm lucrul complex asupra comenzii – luăm măsuri, facem proiectare, montăm, livrăm și instalăm mobilierul. Comanda trebuie să fie finisată la un nivel perfect – pînă la ultimul detaliu. Pentru noi e important, ca produsul final să ofere placere estetică si ergonomica, îmbinînd comfortul, exploatarea cotidiană si aspectul atractiv.